top of page

За нас

Image by no one cares

Кои сме ние?

„Агроник“ ЕООД е основана през 2002 г. като фирма за търговия със зърнени култури в Югоизточния регион на България. През 2011г. се беше въведена производството на зърнени култури, за да гарантираме високото качество на продуктите, които предлагаме.  Основната ни дейност е почистване, калибриране, сортиране и белене на различни видове зърнени култури, сред които лимец, спелта, кориандър, пшеница, слънчоглед и др. Наред с това търгуваме на вътрешния и външния пазар, реализирайки продукцията си в Европа, САЩ и страните в Далечния изток.

  • В качеството си на директен износител, предлагаме изгодни условия и цени на зърнопроизводителите, както и конкурентни цени на нашите клиенти.

  • Предлагаме също така съхранение и експедиция на всички видове земеделски зърнени култури.

Политика

В нашата търговска политика отдаваме приоритет на активното изкупуване на селскостопанска продукция директно от зърнопроизводителите. За нас са добре дошли всички мнения и въпроси на клиенти. Бихме се радвали да отговаряме на запитванията на зърнопроизводителите относно цените, които предлагаме за тяхната продукция.

В базата ни работи отлично квалифициран екип с дългогодишен опит .

Силата на нашата фирма е в трайните и коректни отношения с доставчиците от цялата страна на които можем да разчитаме всяка година, независимо от капризите на реколтите.

Същевременно имаме удоволствието да работим с големите фирми-купувачи на кориандър , зърнено-бобови и технически култури от Европейския съюз и извън него.

Handshake in the Office
bottom of page