top of page

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ 
Настоящите общи условия регламентират отношенията между "АГРОНИК" ЕООД и лицата използващи онлайн магазина находящ се на www.agronik.com


1.  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЪРГОВЕЦА И СОБСТВЕНИКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН www.agronik.com.
В онлайн магазина дейност изпълнява "АГРОНИК" ЕООД , с адрес на седалище гр. Ямбол, ул. "Ангел Кънчев" 18

2. ДЕФИНИЦИИ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ, ИЗПОЛЗВАНИ В НАСТОЯЩИТЕ „ОБЩИ УСЛОВИЯ“ ЗЗП - означава Закон за защита на потребителите. ЗЗЛД – означава Закон за защита на личните данни. ЗПУ – означава Закон за пощенските услуги. ЛИЧНИ ДАННИ – означава лични данни по – смисъла на Закона за защита на личните данни. ПОТРЕБИТЕЛ – означава потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите. ПОРЪЧКА – индивидуалната заявка на потребителя за закупуване на стоки на www.agronik.com, заявка за покупки по телефона, или заявки, изпратени на електронна поща. ОНЛАЙН МАГАЗИН - означава виртуалният магазин находящ се на www.agronik.com, предоставящ възможността за закупуване на стоки през Интернет. УСЛУГИ – всички действия, осъществявани от "АГРОНИК" ЕООД по повод предлагането, продажбата и доставянето на стоки от www.agronik.com. ОБЩИ УСЛОВИЯ означава настоящите общи условия. 


3. РЕГИСТРАЦИЯ И ПАЗАРУВАНЕ 
При пазаруване в сайта www.agronik.com потребителите могат да се регистрират и да създадат свой потребителски профил. Регистрацията включва информация относно Вашето име и фамилия, адрес на доставка, телефон за връзка, e-mail. Регистрирайки се, Вие улеснявате евентуално пазаруване в сайта, тъй като не се налага да въвеждате повторно своите данни. Възможно е пазаруване без задължителна регистрация, за което също са необходими Вашето име и фамилия, адрес на доставка, телефон за връзка, e-mail. Други начини за пазаруване са заявки по телефон или e-mail.


4. ОБЕКТ НА ПРОДАЖБА
Това са всички стоки в сайта www.agronik.com, предназначени  за потребителя, с описани характеристики. Системата на сайта показва наличните към актуалния момент артикули.


5. ЦЕНИ
Цената на всяка една стока е изписана в страницата за представяне на всеки продут. Цената е в български лева и с включен ДДС.  Цената на даден продукт не включва цена за доставка. Цените за доставка са посочени отделно.


6. ПОРЪЧКИ
Поръчки могат да правят регистрирани и нерегистрирани потребители. С направата на поръчка потребителите се съгласяват с настоящите общи условия. Ако желаете да Ви издадем фактура, моля да се обадите по телефона или да използвате формата за контакти в сайта. 


7. ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ. 
След направената от Вас поръчка, ще получите e-mail или телефонно обаждане с информация за поръчания от вас продукт. Поръчки, направени след 16.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката, Вие ще бъдете навременно информирани  и задължително чрез телефонен разговор или с e-mail. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail и поръчката няма
да бъде изпратена, ако не получим личното ви съгласие с променените условия. 


8. ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ
Срокът за доставка е от един до четири работни дни. Доставка от куриерската фирма Спиди се извършва от понеделник до петък (от 9.00 до 17.30 часа) и събота до 13.00 часа.
·         Доставка не се извършва в неделя и на официални празници. 
·         Доставка се извършва чрез куриерска фирма Спиди с паричен пощенски превод за цялата страна до офис на Спиди или до желаният от потребителя адрес. Цената за доставка зависи от сумата на поръчката, в зависимост от килограм или брой продукти. За поръчка до 500 лв транспортните разходи се добавят към крайната сума.

9. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  1. Личните данни, записани при регистрацията на клиента, се считат за строго конфиденциални и никога няма да се предоставят на трети лица. Информацията ще се използва единствено и само за изпълнение на поръчката Ви.

  2. Вашият адрес може да се ползва за изпращане на новини или промоционални оферти. Ако не желаете да получавате бюлетини или други информационни имейли от нас, винаги може да се отпишете, като ние ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се съобразим с Вашето желание.

  3. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.agronik.com, заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на потребителя. 

  4. Потребителят се съгласява с условията за използване на услугите на www.agronik.com. С натискане (кликване) на всеки един обект, линк или бутон на www.agronik.com, както и с линка към настоящите „Общи условия“, се счита, че потребителят е запознат с тях, приема ги и се задължава да ги спазва.

 
bottom of page